欢迎光临吉林省成人高考信息网

在线咨询   立即报名   网站地图  热门标签

最新成考新闻: 吉林师范大学
您现在的位置:吉林省成人高考报名网 > 成考试题>2019年成人高考高起点—英语—模拟练习(3)

2019年成人高考高起点—英语—模拟练习(3)

发布时间:2019-09-21阅读时间:26秒 点击量: 作者:admin 来源:www.jlcredu.com

2019年成人高考高起点—英语—模拟练习(3)



 Passage One

 

  Students enrolled at least half time may borrow up to $3,000 form the government over a two-year period. Repayment of the loan begins six months after the student leaves school. These loans carry on interest until this time. The current interest rate is 5 percent. Students may borrow up to $4,500 annually from a bank, credit union, savings loan association or other eligible lender. Repayment on these loans usually begins six months after the student leaves school. These loans carry no interest until this time. This current interest rate is 9 percent. Parents may borrow up to $300 annually for each dependent college. Repayment begins forty-five days after receiving the loan, the interest rate is 12 percent.

 

  61. Which of the following is the main purpose?

 

  To remind students their families to repay their loan.

 

  To compare interest rates.

 

  To inform students parents of the various loans available.

 

  To show that government loans charge the least interest.

 

  62. The highest interest rate is charged to _______.

 

  A. full-time students B. parents

 

  C. students borrowing from a credit union D. half-time students

 

  63. If parents had three children in college how much could they borrow annually?

 

  A. 900 B. 3,000 C. 300 D. 9,000

 

  64. According to the passage which of the following is true.

 

  The government lends students enrolled at least half time up to 3,000 annually.

 

  Students may borrow up to $4,500 annually from four sources.

 

  Students enrolled less than half time may borrow money.

 

  The current interest rate from banks is 5 percent.

 

  65. It can be inferred from the passage that _______.

 

  the student’s school determines who is an eligible lender

 

  money is available for student loans

 

  students need not be enrolled half time to borrow money

 

  the interest rate on student loans is increasing

 

  Passage Two

 

  Are you aware that you actually possess six senses? The sixth is a muscular sense responsible for directing your muscles intelligently to the exact extent necessary for each action you perform. For example, when you reach for an object, the sensory nerves linking the muscles to the brain stop your hat the correct spot. This automatic perception of the position of your muscles in relation to the object is your muscular sense in action.

 

  Muscles are stringly bundles of fibers varying from one five-thousandth of an inch to about three inches. They have three unique characteristics, they can become shorter thicker; they can stretch; they can retract to their original positions. Under a high-powered microscope, muscle tissue is seen as long, slender cells with a grainy texture like wood.

 

  More than half of a person’s body is composed of muscle fibers, most of which are involuntary—in other words, work without conscious direction. The voluntary muscles, those that we move consciously to perform particular actions, number more than five hundred. Women have only 60 to 70 percent as much muscle as men for their body mass. That is why an average woman can’t lift as much, throw as far, or hit as hard as an average man.

 

  66. According to the selection, the muscular sense is responsible for ______.

 

  A. the efficiency of our muscles B. the normal breathing function

 

  C. directing our muscles intelligently D. the work of only our involuntary muscles

 

  67. Intelligent use of the muscles means that ________.

 

  one always knows what his muscles are doing

 

  one performs simple actions whithout working

 

  one’s muscles are used only to the extent necessary for each action they perform

 

  one improves muscular action consciously

 

  68. Muscles are unique fibers because, they can ________.

 

  A. contract B. stretch C. retract D. do all of the above

 

  69. Under a microscope, muscle cells appear to be _______.

 

  A. textured like wood B. colored like wood

 

  C. smooth red D. short thick

 

  70. According to the selection more than half of a person’s body is composed of ______.

 

  A. voluntary muscles B. involuntary muscles

 

  C. muscle fibers D. sensory nerves

 

  Passage Three

 

  The large part which war played in English affairs in the Middle-Ages, the fact that the control of the army navy was in the hands of those that spoke French, the circumstances that much of English fighting was done in France all resulted in the introduction into English of a number of French military terms. The art of war has undergone such changes since the battles of Hastings, Lewes, Agincourt that many words once common are now only in historical use. Their places have been taken by later borrowings, often like wise from French, many of them being words acquired by the French in the course of their wars in Italy during the sixteenth century. Yet we still use French words of the Middle Ages when we speak of the army the navy, of peace, enemy, battle, soldier, guard spy, we have kept the names of officers such as captain sergeant. Some of the French terms were introduced into English because they were needed to express a new object or a new idea. In other cases a French a native English word for the same thing existed side by side. Sometimes one or the other has since been lost from the language; but sometimes both the borrowed the native word have been still in common use.

 

  71. The main idea of this passage is that ______.

 

  most of today’s common English military terms dated from the sixteenth century or later

 

  a study of the English vocabulary shows the important part which war has played in the history of England

 

  many French words borrowed into English during the Middle Ages have since disappeared from the language

 

  many military terms used in English were originally borrowed from French, some as early as the Middle Ages

 

  72. All of the following have something to do with the introduction into English of many French military terms except that _______.

 

  war played an important part in English affairs in the Middle Ages

 

  the English army navy were controlled by those who spoke French in the war between EnglFrance

 

  France invaded Englin the Middle Ages many battles were fought in England

 

  much of English fighting was done in France in the war between EnglFrance

 

  73. The art of war has undergone such changes that _______.

 

  we no longer use any French words of the Middle Ages

 

  many words once common are not used any longer they are replaced by Italian words

 

  French military terms have disappeared from the English language

 

  many words once common are now only in historical use their places have been taken by the newly-borrowed words

 

  74. Which of the following is not the French word borrowed into English during the Middle Ages?

 

  A. sergeant B. battle C. spy D. fight

 

  75. The writer takes the words “battle” “fight” as an example to show______.

 

  French words are needed to express something new

 

  a French a native word for the same thing have been still in common use side by side French word or the other has been lost from the English language

 

  “battle” is the borrowed word “fight” is the native one

 

  Passage Four

 

  “Fingers were made before forks” when a person gives up good manners, puts aside knife fork, dives into his food, someone is likely to repeat that saying.

 

  The fork was an ancient agricultural tool, but for centuries no one thought of eating with it. Not until the eleventh century, when a young lady from Constantinople brought her fork to Italy, did the custom reach Europe.

 

  By the fifteenth century the use of the fork was widespread in Italy. The English explanation was that Italians were averse to eating food touched with fingers, “Seeing all men’s fingers are not alike clean.” English travellers kept their friends in stitches while describing this ridiculous Italian custom.

 

  Anyone who used a fork to eat with was laughed at in Englfor the next hundred years. Men who used forks were thought to be sissies, women who used them were called show-offs overnice. Not until the late 1600’s did using a fork become a common custom.

 

  76. The custom of eating with a fork was _______.

 

  A. brought to Europe from America B. begun when forks were invented

 

  C. brought to Europe from Asia D. invented by Italians

 

  77. By the fifteenth century forks were used _______.

 

  A. all over Italy B. only in Constantinople

 

  C. widely in Europe D. In England

 

  78. To English travellers in Italy, the use of forks seemed _______.

 

  A. clever B. necessary C. good manner D. ridiculous

 

  79. The English thought that Italians used forks in order to ________.

 

  A. imitate the people of the East B. keep their food clean

 

  C. impress visitors with their good manners D. amuse the English

 

  80. In England, people who used forks at that time were considered ______.

 

  A. well mannered B. sissies C. show-offs overnice D. both B C

 

  答案:

 

  61.C 62.B 63.A 64.B 65.B 66.C 67.C

 

  68.D 69.A 70.C 71.D 72.C 73.D 74.D

 

  75.B 76.C 77.A 78.D 79.B 80.D

以上就是小编为大家分享的“2019年成人高考高起点—英语—模拟练习(3)”,如有更多问题请咨询在线老师。


热门标签:

成人高考(1892)
如果您在阅读过程中有任何问题,请咨询在线老师哦

CopyRight @ 2011 - 2019 吉林成考网_吉林省成人高考网_吉林省成人高考报名网 版权所有

联系人电话:13578749811

吉林成考网_吉林省成人高考网_吉林省成人高考报名网

备案号:吉ICP备14004117号-3

吉林省成人高考考试信息网提供吉林师范大学专业,长春理工大学,长春大学成人高考,长春中医药大学等院校信息查询