欢迎光临吉林省成人高考信息网

在线咨询   立即报名   网站地图  热门标签

最新成考新闻: 吉林师范大学
您现在的位置:吉林省成人高考报名网 > 成考试题>2019年成人高考高起点—英语—模拟练习(4)

2019年成人高考高起点—英语—模拟练习(4)

发布时间:2019-09-21阅读时间:40秒 点击量: 作者:admin 来源:www.jlcredu.com

2019年成人高考高起点—英语—模拟练习(4)



Ⅰ. Phonetics (10 points)

 

  Directions:

 

  In each of the following groups of words, there are four underlined letter combinations marked A, B, C D. Compare the underlined parts identify the one that is different from the others in pronunciation. Mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

 

  1.A. club B. tomb C. comb D. climb

 

  2.A. food B. cool C. school D. flood

 

  3.A. town B. how C. down D. snow

 

  4.A. each B. peach C. break D. deal

 

  5.A. hear B. fear C. dear D. wear

 

  6.A. receive B. friend C. field D. piece

 

  7.A. question B. notion C. exception D. vocation

 

  8.A. exhaust B. exercise C. exam D. exact

 

  9.A. where B. what C. whose D. white

 

  10.A. switch B. hatch C. character D. match

 

  Ⅱ。 Vocabulary Structure (40 points)

 

  Directions:

 

  There are 40 incomplete sentences in this section. For each sentence there are four choices marked A, B, C D. Choose one answer that best completes the sentence blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.

 

  11. Today is Jenny’s wedding day. She _______ to Thomas.

 

  A. just has got married B. has just married

 

  C. was just married D. has just got married

 

  12. Every officer every soldier _______ obey the rules.

 

  A. had to B. have to C. has to D. must have to

 

  13. Rarely _______ so difficult a problem.

 

  A. she could have faced with B. could have she faced with

 

  C. she could have been faced with D. could she have been faced with

 

  14. ______ a dog on the road, the car stopped.

 

  A. Having seen B. On seeing C. The driver seeing D. Seeing

 

  15. I asked my teacher _______.

 

  A. what courses should I take B. should I take what courses

 

  C. I should take what courses D. what courses I should take

 

  16. Comrade Li promised to help us he said he would come ______.

 

  A. right away B. all at once C. all of a sudden D. all right

 

  17. There aren’t many pandas ________ in the world today.

 

  A. alive B. living C. lively D. lived

 

  18. Such electron tubes ________ in a radio set are also found in a TV set.

 

  A. that we use B. as we use C. as we use them D. that we use them

 

  19. It _______ to me that he was jealous.

 

  A. happened B. took C. occurred D. felt

 

  20. One of the requirements for a fire is that the material ______ to its burning temperature.

 

  A. were heated B. must be heated C. is heated D. be heated

 

  21. Please ______ me at the station on time.

 

  A. meeting B. to meet C. meet D. met

 

  22. _______ “hello”, he reached out his hand.

 

  A. Said B. Saying C. To say D. Say

 

  23. People are more _______ to spend money on goods with an attractive look than those without.

 

  A. attracted B. tempted C. persuaded D. tended

 

  24. It was ______ he saw the doctor coming out of the emergeney room with an expression as grave as a judge _______ he realized the seriousness of his wife’s illness.

 

  A. not until…that B. after…when C. until…then D. before…that

 

  25. Please telephone me half an hour _______.

 

  A. in charge B. in advance C. in time D. in front

 

  26. Both Mary Ellen, as well as Jan, _______ studying Chinese History.

 

  A. are B. is C. are being D. is being

 

  27. I’d like to _______ him to you for the job. He is a very clever industrious boy.

 

  A. refer B. suggest C. recommend D. propose

 

  28. It ______ that 200 people died over 5,000 lost their shelters after the flood.

 

  A. reported B. reports C. has been reported D. has reported

 

  29. He was asked to speak louder ______ all the other students in the classroom could hear him.

 

  A. as B. so as to C. so that D. so as

 

  30. His report on the space exploration was really ________.

 

  A. exciting B. excited C. excitement D. excitedly

 

  31. Your chair needs _______.

 

  A. to repair B. repairing C. to repairing D. being repair

 

  32. I hate to see papers _______ in pencil.

 

  A. writing B. to write C. written D. write

 

  33. The job made her dependent _______ her husband.

 

  A. on B. from C. of D. to

 

  34. This is the second time she ______ improvement on that equipment.

 

  A. had made B. made C. is making D. has made

 

  35. He spoke so quickly that I did not ______ what he said.

 

  A. catch B. accept C. take D. listen

 

  36. _______determines a good meal varies from country to country.

 

  A. What B. That C. It D. Which

 

  37. As the journey was a long one, he took a friend with him for ________.

 

  A. pleasure B. entertainment C. company D. defence

 

  38. I suggest _______ for an outgoing this Sunday.

 

  A. us going B. we are going C. to go D. our going

 

  39. We’ve ______ sugar. Ask him to lend us some.

 

  A. run away with B. run down C. run off D. run out of

 

  40. It was in 1930 _______ he became a university student.

 

  A. when B. that C. which D. and

 

  41. I am very _______ to you for your help.

 

  A. grateful B. agreeable C. pleased D. thanks

 

  42. You _______ go now. It’s very late.

 

  A. had rather B. prefer to C. had better D. would rather

 

  43. If I were you, I would take it easy, _______ is no need to be nervous.

 

  A. it B. this C. there D. which

 

  44. Why not _______ me earlier?

 

  A. to tell B. tell C. telling D. told

 

  45. Joe’s handwriting is ________ Mary’s.

 

  A. more better B. as well as C. much better than D. more better than

 

  46. The experiment _______ the discovery of a cure for cancer.

 

  A. happened to B. led up C. resulted in D. set up

 

  47. To produce one pound of honey, a colony of bees must fly a distance _______ to twice around the world.

 

  A. similar B. equal C. compared D. corresponding

 

  48. I did not mean ____ anything, but those apples looked so good I couldn’t resist ___one.

 

  A. to eat…trying B. to eat…to trying C. eating…to try D. eating…to trying

 

  49. I had hardly sat down _______ he stepped in.

 

  A. when B. that C. until D. after

 

  50. In his time he enjoyed a reputation _______.

 

  A. as great as Mozart, if not greater than B. as great as, if not greater than, Mozart

 

  C. as great, if not greater, as Mozart D. greater, if not as great as Mozart

 

  参考答案

 

  Ⅰ。 Phonetics

 

  1.A 2.D 3.D 4.C 5.D 6.B 7.A 8.B 9.C 10.C

 

  Ⅱ。 Vocabulary Structure

 

  11.D 12.C 13.D 14.C 15.D 16.A 17.A 18.B 19.C 20.D 21.C 22.B 23.B 24.A

 

  25.B 26.A 27.C 28.C 29.C 30.A 31.B 32.C 33.A 34.D 35.A 36.A 37.C 38.D

 

  39.D 40.B 41.A 42.C 43.C 44.B 45.C 46.C 47.B 48.A 49.A 50.B

以上就是小编为大家分享的“2019年成人高考高起点—英语—模拟练习(4)”,如有更多问题请咨询在线老师。

 

热门标签:

成人高考(1892)
如果您在阅读过程中有任何问题,请咨询在线老师哦

CopyRight @ 2011 - 2019 吉林成考网_吉林省成人高考网_吉林省成人高考报名网 版权所有

联系人电话:13578749811

吉林成考网_吉林省成人高考网_吉林省成人高考报名网

备案号:吉ICP备14004117号-3

吉林省成人高考考试信息网提供吉林师范大学专业,长春理工大学,长春大学成人高考,长春中医药大学等院校信息查询